AULA VIRTUAL

DE PRESTACIONS FREMAP

Benvingut a l'Aula Virtual de Prestacions FREMAP

Amb l'objectiu de contribuir a la millora de la gestió de les prestacions de la Seguretat Social que fan els despatxos professionals, assessories i empreses associades, FREMAP desenvolupa jornades de formació en línia a través de seminaris web dirigits a este col·lectiu.

És un canal alternatiu a l'atenció presencial per a millorar l'eficiència i ampliar el servici de divulgació del nostre coneixement especialitzat.

En esta Aula Virtual de Prestacions podràs trobar la informació sobre les activitats formatives convocades per FREMAP, així com fer les inscripcions disponibles.

ALTRES SEMINARIS WEB (WEBINAR) QUE ES FARAN Al LLARG DE L'ANY

L'objectiu d'este webinar és conéixer el concepte d'accident de treball, així com les diferents responsabilitats que sorgixen per a les empreses, mútues i treballadors davant la seua ocurrència. És de vital importància per a les empreses fer una correcta gestió d'esta contingència, evitant possibles sanciones, incidències en les cotitzacions i altres responsabilitats.

L'objectiu d'este webinar és tractar la delimitació judicial de l'accident de treball.
Consta de 2 parts:

  • Primera: que se centrarà en els requisits i elements de l'accident de treball, l'accident in itínere i en missió.
  • Segona: que aprofundirà en els apartats restants de l'art. 156 de la LGSS: malalties del treball, dol i imprudència temerària.

Es desenvoluparà des d'una perspectiva pràctica i actualitzada, que permeta una gestió eficaç a empreses associades i despatxos professionals.

Situacions irregulars com la falta d'alta, cotització o infra cotització, poden donar lloc a importants responsabilitats en matèria de prestacions d'incapacitat temporal, mort o supervivència, així com a sanciones per a les empreses incomplidores.

A fi d'analitzar estes situacions, FREMAP organitza este webinar que aborda d'una forma tècnica i pràctica aquells drets i obligacions que establix el nostre ordenament jurídic en matèria de seguretat social, i que són molt importants conéixer per a complir amb la normativa vigent.

Les situacions d'incapacitat temporal són en molts casos tan particulars que han de ser analitzades amb deteniment. Conéixer les figures legals que es donen en les diferents situacions d'IT i com poder actuar en cada cas per a complir amb la normativa vigent, és l'objectiu d'este webinar.

Consta de 2 parts:
  • Primera: se centrarà en les recaigudes i en les situacions d'IT que poden produir-se en pluriocupació, pluriactivitat i subrogacions.
  • Segona: exposarà les diferents situacions que poden produir-se en les pròrrogues d'IT, impugnacions, reclamacions i disconformitats d'alta.

Cotitzar i pagar correctament per a evitar incidències en el pagament delegat, recàrrecs i sanciones, són part dels objectius d'este webinar, que aprofundix en els diferents suposats de càlcul de bases reguladores mitjançant casos pràctics.

Tracta diversos aspectes a tindre en compte en els accidents greus, aprofundint en les comunicacions urgents, des dels casos més senzills als més complexos, les diferents responsabilitats per a les empreses i aspectes legals que s'han de complir.

El Règim Especial del Mar és un dels 4 grans grups del sistema de la seguretat social i compta amb més de 60.000 afiliats segons estadístiques oficials. Amb este webinar, FREMAP aprofundix en este règim especial, no només a l'efecte d'enquadrament i cotització, sinó també en les peculiaritats a què està sotmés, com ara l'assistència sanitària, incapacitat temporal, etc.

El Sistema Especial Agrari usa sobre 800.000 treballadors cada any. En les 2 últimes dècades ha tingut notables canvis, integrant-se en el Règim General com Sistema Especial. En este webinar s'analitzen les seues particularitats.

Té com a objectiu explicar les diferents ferramentes de gestió en línia que FREMAP posa a disposició de les seues assessories, empreses i treballadors associats, i que li permeten fer una gestió més eficaç de les prestacions: FREMAP ONLINE, AJUDA DELTA, WEB, FREMAP AMB TU.

L'objectiu del webinar és que els treballadors i empreses associades a FREMAP coneguen els passos a seguir quan els treballadors tenen un accident de treball o necessiten una cobertura mèdica a l'estranger.

Inscripcions Actives

WEBINAR SOBRE OBLIGACIONS DE LES EMPRESES EN L'ÀMBIT DE LA SEGURETAT SOCIAL


Data d'inici: 19/10/2021

Horari: 12.00 a 13.30


Situacions irregulars com la falta d'alta, cotització o infra cotització, poden donar lloc a importants responsabilitats en matèria de prestacions d'incapacitat temporal, mort o superviviencia, així com a sanciones per a les empreses incomplidores.
A fi d'analitzar estes situacions, FREMAP organitza este webinar sobre "Obligacions de les empreses en l'àmbit de la Seguretat Social".


WEBINAR SOBRE FERRAMENTES DE GESTIÓ EN LÍNIA: FREMAP ONLINE - FREMAP AMB TU


Data d'inici: 22/10/2021

Horari: 12.00 a 13.00


El webinar té com a objectiu explicar les diferents ferramentes de gestió en línia que FREMAP posa a disposició de les seues assessories, empreses i treballadors associats: FREMAP ONLINE - WEB - FREMAP AMB TU.
Les ferramentes de gestió en línia de FREMAP permeten fer una gestió més eficient de les prestacions. El webinar es desenvoluparà des d'una perspectiva pràctica i actualitzada.
Preguntes Freqüents (FAQ)


Podràs inscriure't a qualsevol de les convocatòries en curs existents que apareixen en la columna “convocatòries en curs” de l'Aula Virtual. Per a això hauràs de polsar sobre “Inscripció” i omplir la sol·licitud.

En alguns casos pots trobar-te que no hi haja places disponibles per a inscriure't en el webinar. Això és pel fet que disposem d'un número limitat de connexiones i les inscripcions es van confirmant per orde d'arribada. Ten en compte que cada setmana existirà una nova convocatòria, i que la majoria dels seminaris web es repetixen diverses vegades a l'any. Per tant, et preguem que gestiones la inscripció quan es publique la següent convocatòria que puga interessar-te.

El correu electrònic de confirmació el rebràs entre 24 i 72 hores des de la sol·licitud, que et sol·licitarà que registres les teues dades en la plataforma per poder completar la inscripció.
Si no ho has rebut comprova en la teua carpeta de SPAM / Correu no desitjat. També has d'assegurar-te d'haver escrit correctament la teua adreça de correu electrònic en la sol·licitud.

Una vegada hages completat el procés d'inscripció, rebràs una correu electrònic de la plataforma amb un enllaç web a què hauràs d'accedir el dia i l'hora de l'inici del webinar. Si no ho has rebut has de mirar en la teua carpeta de SPAM / Correu no desitjat.
Si tens problemes per a instal·lar el CLIENT de Zoom i connectar amb Zoom seguix les següents instruccions:
1. Torne a polsar sobre l'enllaç o en “faça clic per a unir-se” de la correu electrònic que ha rebut de Zoom.
2. Polse sobre el botó INICIAR REUNIÓ. (No intente instal·lar el Client de Zoom i cancel·le la baixa de l'arxive)
Quan haja polsat sobre INICIAR REUNIÓ, apareixerà juste davall l'opció d'“Unir-se mitjançant el navegador”.
3. Polse sobre “Unisca's des del seu navegador” i seguiu les instruccions en pantalla per a unir-se al Webinar.

Una vegada finalitzada la sessió rebràs per correu electrònic un enllaç a una enquesta perquè vam podar conéixer el grau de satisfacció dels assistents i partint d'això poder anar adequant els temes i continguts, en el mateix també hi haurà un enllaç per a baixar la documentació de la formació impartida.

Et facilitem la documentació en format PDF que posem a la vostra disposició durant el webinar i que vos remetem també posteriorment juntament amb l'enquesta de satisfacció. En ella trobaràs tota la informació i exemples transmesos pel ponent en el webinar.

Els webinars de l'Aula de Prestacions FREMAP es desenvolupen amb la participació i adaptació de les qüestiones aportades pels participants i amb una contínua actualització a la legislació vigent. Estos seminaris es programen durant l'any i és per això que optem per no publicar els vídeos, recomanant assistir en directe a les noves convocatòries.