Ometre els comandaments de cinta
Saltar al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Saltar al contingut

Prestació per Cessació d'Activitat dels Autònoms

Situació: protegim als treballadors autònoms que han cessat de forma total en la seua activitat econòmica o professional, de forma involuntària i per algun dels motius prevists en el TÍTOL V Protecció per cessació d'activiad de la Normativa en pdf Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

Beneficiaris

Autònoms integrats en el RETA, sempre que tinga coberta la prestació de cessació d'activitat.

Assessorem

Et guiem en els tràmits posteriors contactant amb el teu gestor personal de FREMAP.

Sol·licitud

Presentar Sol·licitud a FREMAP que serà la gestora de la prestació econòmica per cessació d'activitat dels treballadors autònoms, sent l'encarregada de l'abonament, reconeixement, suspensió, extinció i represa de les prestacions.

Consultar requisits per al naixement del dret a la protecció per cessació d'activitat. en pdf Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent

Perquè el beneficiari puga obtindre la prestació

Abans de contactar amb el teu gestor personal de FREMAP, et facilitem els formularis que has de complimentar per a rebre la prestació.

Prestació per Cessació d'Activitat dels Autònoms: Saber Més

Posem a la teua disposició informació addicional sobre la cobertura que presta FREMAP en casos de Cessació d'Activitat dels Autònoms.

Informació sobre documents PDF: Per poder visualitzar correctament els arxius PDF és necessari que tinga instal·lat el programa Acrobat Reader Este enllaç s'obrirà en una nova finestra d'Adobe.

​​​​​​​​​​​​