Ometre els comandaments de cinta
Saltar al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Saltar al contingut

CurriculumConfir

Verificació de dades incloses en el formulari del currículum

Dades personals

Nom
Primer anomene
Segon anomene
País de residència
Domicili
C.P.
Localitat
Província
Telèfon mòbil
Telèfon fix
Correu electrònic
NIF / Passaport
Data de naixement
Lloc de naixement
Foto de perfil
Foto de perfil del candidat

Formació acadèmica

Informàtica

Unes Altres dades

Retribució desitjada
Tipus de jornada laboral
Tipus d'alterne
Disponibilitat viatjar
Mobilitat geogràfica
Zones de mobilitat
Carnet conduir
Cotxe propi
Permís de treball
A continuació pots reflectir qualsevol informació que consideres rellevant fer-nos arribar:

Adjuntar CV

Adjuntar Curriculum Vitae

Vosté lliura a FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Núm. 61, sol·licitud de treball mitjançant document en què inclou la informació identificada i altres que considere necessària, adequada i no excessiva per a la gestió d'esta sol·licitud.

Li informem que vostè no haurà d'incloure categories especials de dades personals (com són les dades que revelen l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, i el tractament de dades genètics, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o les orientacions sexuals d'una persona física, d'acord amb el que disposa l'article 9 del Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades). En cas de fer-ho li informem que una vegada detectada esta circumstància, la seua sol·licitud quedarà cancel·lada.

Així mateix, posem a la seua disposició la informació relativa al tractament de dades personals que duem a terme, amb l'objectiu que en tot moment conega com tractem les seues dades i els drets que li assistixen com titular dels mateixos.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Núm. 61
Finalitat:
Selecció de personal i provisió de llocs de treball
Legitimació:
Aplicació de mesures precontractuais
Destinatari:
No se cediran dades a tercers excepte a les companyies de transporte, agències de viatges i establiments hotelers, per a gestionar els viatges que faça durant el desenvolupament dels processos de selecció en què participe.
Drets:
Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades. Podrà exercir estos drets enviant sol·licitud a Carretera de Pozuelo núm. 61, 28220 Majadahonda o a derechos_arco@fremap.es Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Procedència:
De vostè mateix quan remet la seua candidatura a FREMAP o de les empreses de treball o borses de treball en què estiga subscrit.
Informació Addicional:
Podrà trobar més informació detallada sobre la nostra política de protecció de dades en www.fremap.es Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent, en l'apartat "Protecció de Dades" en "Informació addicional de Protecció de Dades per a candidats a llocs de treball"