Ometre els comandaments de cinta
Saltar al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Saltar al contingut

Curriculum Vitae

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format per a les dates ha de ser dd/mm/aaaa.

Dades Personals

Informació Personal

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format per a les dates ha de ser dd/mm/aaaa.

Document d'Identificació *
Foto de perfil

La foto de perfil ha de tindre un tamany màxim de 2mb.

Foto de perfil del candidat
Codi de procés

Només si estes en algun procés, indica el codi que t'hem facilitat.

Àmbit Professional

A continuació pots seleccionar una o diverses opcions del següent bombat d'àmbits professionals.

Formació

Informació Acadèmica

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format per a les dates ha de ser dd/mm/aaaa.

Informàtica

Informàtica

Els camps marcats amb * són obligatoris. El camp descripció és obligatori si selecciones l'opció d'"uns altres" en programes.

Unes Altres dades

Unes Altres dades

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Disponibilitat viatjar *
Mobilitat geogràfica *
Selecciona una o més opcions
Carnet Conduir *
Cotxe Propi *
Permís de treball *

CV

Adjuntar CV

Adjunta el teu currículum en format pdf o word amb un tamany màxim de 700kb.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Si desitja enviar les seues dades per a futures selecciones de personal llegisca atentament l'indicat a continuació, marque el check "Llegit i Conforme" i polseu el botó d'enviar.

Vosté lliura a FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Núm. 61, sol·licitud de treball mitjançant document en què inclou la informació identificada i altres que considere necessària, adequada i no excessiva per a la gestió d'esta sol·licitud.

Li informem que vostè no haurà d'incloure categories especials de dades personals (com són les dades que revelen l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, i el tractament de dades genètics, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o les orientacions sexuals d'una persona física, d'acord amb el que disposa l'article 9 del Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades). En cas de fer-ho li informem que una vegada detectada esta circumstància, la seua sol·licitud quedarà cancel·lada.

Així mateix, posem a la seua disposició la informació relativa al tractament de dades personals que duem a terme, amb l'objectiu que en tot moment conega com tractem les seues dades i els drets que li assistixen com titular dels mateixos.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Núm. 61
Finalitat:
Selecció de personal i provisió de llocs de treball
Legitimació:
Aplicació de mesures precontractuais
Destinatari:
No se cediran dades a tercers excepte a les companyies de transporte, agències de viatges i establiments hotelers, per a gestionar els viatges que faça durant el desenvolupament dels processos de selecció en què participe.
Drets:
Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades. Podrà exercir estos drets enviant sol·licitud a Carretera de Pozuelo núm. 61, 28220 Majadahonda o a derechos_arco@fremap.es Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Procedència:
De vostè mateix quan remet la seua candidatura a FREMAP o de les empreses de treball o borses de treball en què estiga subscrit.
Informació Addicional:
Podrà trobar més informació detallada sobre la nostra política de protecció de dades en www.fremap.es Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent, en l'apartat "Protecció de Dades" en "Informació addicional de Protecció de Dades per a candidats a llocs de treball"