Alt Servici Informació de Prevenció

Dades de Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Li informem que les dades de caràcter personal que ens proporcione omplint este formulari seran tractats per FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat núm. 61, com responsable del tractament (amb domicili a Carretera de Pozuelo núm. 61, 28220, Majadahonda (MADRID).

La finalitat de la recollida i tractament de les seues dades d'identificació i contacte és poder facilitar a les empreses mutualistes informació sobre els aspectes especialment rellevants en matèria de prevenció o sobreu les activitats o publicacions més significatives de FREMAP.

Això ens el permet el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades en el seu article 6.1 c), per ser necessari el seu tractament per al compliment d'obligacions i l'exercici de drets específics en l'àmbit de la nostra col·laboració amb la Seguretat Social, en estar obligats a complir el Reial decret legislatiu 8/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de la Seguretat Social i les seues normes de desenvolupament, així com amb el Reial decret 1993/1995, de 7 de desembre, de Col·laboració de les Mútues amb la Seguretat Social i l'Ordre TAS/3623/2006, per la qual es regulen les activitats preventives de la Seguretat Social.

No farem cap cessió ni transferència internacional de dades a tercers, excepte per imperatiu legal.

Com interessat li informem que podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió oposició, portabilitat, limitació del tractament i dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, en derechos_arco@fremap.es. Així mateix, podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament de les dades facilitades i presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). Li informem igualment, que vostè podrà sol·licitar la baixa en el servici d'acord amb el disposat per Llei 34/2002, d'11 de juliol, Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a través del següent correu: informacion_prevencion@fremap.es

Pot accedir a una informació més àmplia sobre el tractament de les seues dades en l'apartat de Protecció de Dades.