Sol·licitud d'Informació per a Associar-se a FREMAP

Dades d'Empresa

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format de la data ha de ser dd/mm/aaaa.

Tipus d'Empresa *
C.C.C.
Document *
Data Venc./Alta S.G.
Cobertura
Dades de l'Assessoria

De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 679/2016, General de Protecció de Dades, li informem que les dades personals facilitats seran tractats, en qualitat de Responsable del tractament, per FREMAP, MÚTUA COL·LABORADORA AMB LA SEGURETAT SOCIAL, Núm. 61 (amb domicili a Carretera de Pozuelo Núm. 61, 28.220 Majadahonda – MADRID), amb la finalitat de mantindre la relació administrativa necessària per a la tramitació de la proposta d'associació.

De la mateixa manera li informem que les dades es conservaran mentres no se sol·licite la seua supressió i en qualsevol cas en compliment dels terminis legals de prescripció que li resulten d'aplicació. Podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, notificant-ho per escrit a l'adreça indicada amb anterioritat o a la següent adreça de correu electrònic: derechos_arco@fremap.es. Pot accedir a informació addicional sobre el tractament de les seues dades en www.fremap.es.

Igualment se li informa del seu dret a reclamar davant l'Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.aepd.es).