FREMAP participa en la primera Taula de la Discapacitat organitzada per la Fundació Grup SIFU

Fundació Grup SIFU ha organitzat este dilluns a Barcelona la primera Taula de la Discapacitat, on s'ha analitzat la innovació, la vida laboral, la tecnologia i l'accessibilitat de les persones amb diversitat funcional.

BARCELONA (12/02/2019)

El fòrum, sota el nom de "Reptes en la inclusió real i efectiva de les persones amb discapacitat a Espanya", ha reunit a una vintena de representants polítics, empresarials, d'associacions i mitjans de comunicació per a comptar amb líders d'opinió de diferents àmbits.

FREMAP ha participat en este fòrum compartint amb els assistents les principals activitats desenvolupades per la Comissió de Prestacions Especials, destacant l'especial rellevància que tenen tant la Formació Professional com el foment de l'autonomia personal.

La iniciativa s'ha organitzat coincidint amb la quarta edició de la gala "La nit més IN"!, un espectacle celebrat en la sala principal del teatre del Liceu de Barcelona amb l'assistència de més de 2000 persones, que van poder disfrutar de diferents actuacions musicals i artístiques, totes elles protagonitzades per persones amb diversitat funcional demostrant que no hi ha nada impossible. Un bon exemple d'això va anar la participació de Joel Bueno, un xiquet d'11 anys amb paràlisi cerebral qui ha aprés a compondre música amb els ulls gràcies a l'EyeHarp, l'intrument que permet tocar música amb la mirada.