FREMAP participa la 12 a edició del Simposi de Recursos Humans de la Càmera de Tarragona

El Simposi, organitzat per la Cambra de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili (URV) és una cita de referència per a professionals que volen estar al dia de les tendències i reptes en la gestió de persones en el segle XXI.

MADRID (15/05/2019)

Ahir 14 de maig va tindre lloc una nova edició anual, i ja són 12, del Simposi de Recursos Humans de la Càmera de Tarragona, una cita de referència tant per als professionals del sector com per a tots els qui volen estar al dia de les tendències i reptes de tot el que ha de veure amb la gestió de persones en el segle XXI.

L'obertura de la Jornada va ser a càrrec de la Sra. Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona i de la Sra. María José Figueras, Rectora de la Universitat Rovira i Virgili.

La primera Mesa de treball, moderada per Manel Solé, Director FREMAP a Tarragona, va comptar amb les següents participacions.

  • Avaluar el risc psicosocial en les organitzacions. El cas pràctic de la Diputació de Tarragona.Sr. Juliol Seoane, Servicis Generals, Seguretat i Salut.
  • Talent sense etiquetas.Sra. Montse Masip, Directora zona Adecco Fundació.
  • Prevenció de Riscos Penals en les Organitzacions. Presentat per la Sra. Mónica Cutilla Díaz, Advocada de l'Assessoria Jurídica Corporativa de FREMAP.

La segona de les Taules programades va estar moderada per Joan Boada, Catedràtic Acreditat de Psicologia dels RH. Universitat Rovira i Virgili (SpitzenValue, RH) i va desenvolupar:

  • HR Specifics in the Pharma Industry.Sr. Pere Galimany, Director RH Presspart Manufacturing, SA
  • Canvi de paradigma: Implementació de la Gestió per Competències. Sra. Fanny Margalef, Direcció Recursos Humans de Xarxa Santa Tecla.
  • Què fer per a millorar el valor de treballar amb nosaltres?.Sr. Albert Sanantón, Director RH de Port Aventura.
  • Empresa Saludable - Segell 5z.Sra. Neus Pons, Product Mànager de Salut i Treball.

La Jornada va finalitzar amb el Taller: “Positivitat i bon humor al centre de treball”, desenvolupat pel Sr. Javier Rodríguez de Clima i Coneixement.