FREMAP COMISSIÓ DE PRESTACIONS ESPECIALS READAPTACIÓ PROFESSIONAL

EL SECRETARI D'ESTAT DE LA SEGURETAT SOCIAL, AMB LA COMISSIÓ DE PRESTACIONS ESPECIALS I ELS ALUMNES DE READAPTACION PROFESSIONAL DE FREMAP

MADRID (04/07/2019)

El Sr. Octavio Granado, secretari de l'Estat de la Seguretat Social, va compartir una jornada amb la Comissió de Prestacions Especials de FREMAP com colofó a l'activitat formativa del curs de Readaptació Professional 2018-2019, que té com a objectiu la reinserció laboral dels treballadors incapacitats laboralment a conseqüència d'un accident de treball greu.

Juntament amb el President de FREMAP, el Sr. Mariano de Diego, el Gerent de la Mútua, el Sr. Josu Esarte i la Presidenta de la Comissió de Prestacions Especials, Sra. Pilar Losada, van fer entrega dels diplomes acreditatius de la formació rebuda als alumnes dels cursos de Readaptació Professional que FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social, impartix en les seues instal·lacions del complex Hospitalari de Majadahonda.

En esta Jornada, Sra. Pilar Losada va exposar l'àmplia activitat desenvolupada durant este últim exercici per la Comissió de Prestacions Especials de FREMAP, constituïda de manera paritària entre representants d'Empreses i Treballadors.

El Sr. Mariano de Diego, va agrair a esta Comissió i a tots els professionals de FREMAP el desenvolupe que fan i que, degut al bon treball fet, entre tots aconseguixen fer realitat esta difícil tasca. Va agrair especialment al secretari de l'Estat l'acceptació a la seua invitació per a presidir este acte, ja que a més d'un honor, amb la seua presència demostra el seu interés i preocupació, compartida amb FREMAP pels problemes socials derivats d'una contingència professional.

El Sr. Octavio Granado, va valorar molt positivament la realització d'estos cursos com a part fonamental de la Missió que deuen tindre les Comissions de Prestacions Especials, en nom d'ajudar a augmentar l'ocupabilitat dels així que diplomats. Va mostrar també gran sensibilitat cap el problema de la possible pèrdua de l'habitatge dels treballadors derivada de les conseqüències d'haver patit un greu accident de treball i la seua consegüent situació laboral i econòmica.

En representació dels Diplomats, el Sr. Christopher Ekos, nigerià a Astúries, que ha fet un curs de Disseny Gràfic, adaptat a la seua discapacitat, va agrair emotivament en nom de tots els companys accidentats, esta “segona oportunitat” que se'ls oferix mitjançant esta formació, per a aconseguir seu retorne al món laboral.