Obertura del nou centre assistencial de FREMAP a REUS (Tarragona)

El nou Centre posa l'èmfasi en la millora de l'experiència del pacient, tant en els aspectes relacionats amb l'accessibilitat i el confort com en les característiques funcionals de les instal·lacions

MADRID (26/11/2020)

El passat dilluns 23 de novembre han entrat en funcionament les noves instal·lacions de FREMAP a Reus (Tarragona).

Este centre, ubicat en la Calle Mª Aurelia Capmany 8 de Reus, complementa la xàrcia assistencial de FREMAP en la província, que ja compta amb un altre centre assistencial en l'Av. Vidal i Barraquer 4 de Tarragona i en la C. Ramón Berenguer IV 51 de Tortosa.

El nou centre assistencial té una superfície de 445 m2, alberga una àmplia àrea de servicis sanitari formada per tres consultes mèdiques, dos sales de cures, una sala de guixos, una sala de llamps X i un complet espai dedicat a la fisioteràpia i rehabilitació. A més, disposa d'una àrea d'admissió i administració i despatx de Direcció.

Destaca l'ús de tecnologia led per a la il·luminació, equips de climatització airzone d'última generació, solc antilliscant i detectors de presència que optimitzen el consum d'electricitat. De la mateixa manera, les estructures i materials utilitzats en l'obra subratllen el compromís en sostenibilitat i eficiència energètica, conformeu la política mediambiental de FREMAP.

Més informació sobre el Centre FREMAP a Reus:

https://www-va.fremap.es/Conocenos/CentrosInstalaciones/Paginas/DetalleCentro.aspx?idCentro=1140