FREMAP premiada en la I Cimera Iberoamericana 'L'Assegurança en l'Agenda 2030', impulsada per l'Aliança de l'Assegurança

MADRID (27/09/2021)

En el marc de la sessió de clausura de la I Cimera Iberoamericana-L'Assegurança en l'Agenda 2030, feta en format en línia del 20 al 24 de setembre, FREMAP va rebre un reconeixement internacional per aplicar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) proclamats per l'Organització de Nacions Unides (ONU).

La iniciativa presentada per FREMAP va anar: “Readaptació Professional”.

  • Objectiu: Impartir cursos de formació per a què hagen patit accident de treball i/o malaltia professional, amb l'objectiu d'aconseguir la seua recuperació física i la seua incorporació laboral. En formar a la persona en una professió que no havia fet fins ara, es dota d'habilitats i capacitats que van més enllà de la formació acadèmica.
  • Resultats: El 82,03 % de la població activa que han participat en esta iniciativa han sigut empleats després d'haver fet un curs.
  • ODS: Salut i benestar (3), Educació de qualitat (4), Treball decent i creixement econòmic (8) i la Reducció de les desigualtats (10).

Assegurances Bolívar, Rio l'Uruguai Assegurances i DKV Seguros Metges també van rebre un reconeixement pels seus projectes per a implementar en les seues estratègies els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L'Aliança de l'Assegurança naix amb la voluntat d'unificar esforços per a aconseguir el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per l'ONU en l'Agenda 2030, en l'àmbit de l'Assegurança. Del 20 al 24 de setembre de 2021 s'ha celebrat la I Cimera Iberoamericana, una oportunitat única per a comprometre's en l'impuls de l'Aliança de l'Assegurança, un nou fòrum per a concretar, innovar i repensar l'Assegurança per a aconseguir els ODS 2030.