FREMAP participa en les Trobades de Sensibilització i Sostenibilitat (ESS), que organitzen la Fundació Konecta i ABC

MADRID (17/11/2021)

Ahir dimarts 16 de novembre, en el marc de la II Trobada de Sensibilització i Sostenibilitat, es va celebrar la taula “La reconstrucció “Formació i treball” “on es van debatre els efectes de la crisi sanitària i el seu impacte en la societat i en diferents col·lectius. Un els àmbits més rellevants ha sigut la formació i el treball de col·lectius en risc d'exclusió social.

Els participants en la taula van abordar diferents iniciatives dirigides a impulsar i millorar l'ocupabilitat de colecti-vos vulnerables, eliminant barreres i estereotips que dificulten la seua plena inclusió en l'àmbit laboral.

Sra. Lourdes Belda, Directora de l'Àrea de Treball Social i Readaptació Professional de FREMAP, va compartir amb els participants en la taula els reptes i resultats obtinguts en l'adaptació de la proposta formativa del Centre de Readaptació Professional de FREMAP a Majadahonda, incorporant noves metodologies i ferramentes totes elles alineades amb la consecució dels objectius de la col·laboració amb la Seguretat Social i alineats amb els ODS 8, treball decent, 4 educació de qualitat, 10 reducció de les desigualtats i 10 aliances per a aconseguir objectius.