FREMAP participa en el XX Congrés de la Societat Espanyola de Traumatologia Laboral (SETLA)

El XX Congrés del SETLA se celebra a Saragossa els dies 25 i 26 de novembre de 2021

MADRID (25/11/2021)

Els principals eixos sobre els quals es desenvoluparà el XX Congrés SETLA 2021 de la seran la patologia de l'espatla, del maluc, del turmell i peu, la fuetada cervical, els pacients COVID des del punt de vista d'infermeria i les últimes tècniques i avanços en Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional.

Este esdeveniment compta amb una representació cada vegada més nombrosa dels professionals que desenvolupen el seu treball en les Mútues i permet compartir experiències millorant el manege dels aspectes assignats com entitats col·laboradores amb la Seguretat Social.

FREMAP participa al Congrés a través de les diferents aportacions de professionals sanitaris, metges especialistes, metges de centres assistencials, personal d'infermeria, fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals.

El XX Congrés SETLA ha preparat un ampli programa en què destaquen les taules rodones, la conferència magistral, les taules de comunicacions i els tallers. Tots ells tenen este els aspectes específics que envolten a les qüestiones que afecten a persones però que en produir-se en un context laboral fa que tinguen unes connotacions especials.