Pròxima entrada en servici del nou Centre FREMAP a Elx

El pròxim dilluns 23 de maig entren en funcionament les noves instal·lacions del Centre assistencial FREMAP a Elx, situat en l'Av. de la Llibertat, 137.

ALICANTE / ALACANT (20/05/2022)

Este centre s'incorpora a la xàrcia assistencial de FREMAP a la província d'Alacant, que compta amb centres a Alacant, Elda, Elx i Oriola.

El centre té una superfície útil de 480 m², disposa de 3 consultes, 1 sala de llamps X, 1 sala de guixos, 2 sales de cures, 2 sala d'infermeria i un gimnàs de rehabilitació amb una superfície total de 100 m2, així com una Oficina administrativa

El nou centre posa l'èmfasi en la millora de l'experiència del pacient, destacant tant els aspectes relacionats amb l'accessibilitat i el confort com les característiques funcionals de les instal·lacions. Destaca l'ús de tecnologia led per a la il·luminació, equips de climatització d'última generació i detectors de presència que optimitzen el consum d'electricitat. De la mateixa manera, les estructures i materials utilitzats en l'obra subratllen el compromís en sostenibilitat i eficiència energètica, seguint la política mediambiental de FREMAP.

Les noves instal·lacions són una mostra del compromís de FREMAP amb els seus mutualistes, oferint un servici de la màxima qualitat, pròxim i que incorpora les últimes tecnologies al servei de la salut de treballadors i treballadores