FREMAP presenta el seu I Observatori Sectorial de Salut

MADRID (15/07/2022)

FREMAP, amb la participació de l'Associació d'Empreses del Sector de les Instal·lacions i l'Energia (AGREMIA) i de l'Institut Regional de Seguretat i Salut en el Treball (IRSST) de Madrid, va presentar ahir en la Sede de CEIM el seu I Observatori Sectorial de Salut, referit concretament a la CNAE 432.

Este projecte estudia i analitza de forma específica les principals causes d'accidentabilitat del sector, valorant les principals característiques dels processos amb baixa d'origen professional, així com l'impacte social i els costos empresarials associats a les mateixes.

L'objectiu de la jornada va anar conscienciar sobre la importància de l'adequada implementació de mesures de prevenció associades a les principals causes d'accidentabilitat que van ocasionar Accidents de Treball amb baixa el 2021, així com facilitar una campanya d'informació i conscienciació específica orientada a contribuir a la millora de l'accidentabilitat en el sector.

En este cas, l'estudi forma part d'un projecte global d'investigació i monitorització contínua de la salut dels treballadors associats a FREMAP a través de metodologia d'anàlisi Big Data i de l'estudi específic de l'impacte i problemàtica associades a diferents sectors, patologies i Comunitats. A través del mateix, FREMAP analitza de forma contínua el comportament de la perspectiva de gènere i d'edat en la població laboral, amb l'última fi de contribuir a desenvolupar polítiques específiques i sostenibles de prevenció i promoció de la salut en l'àmbit empresarial.