Ometre els comandaments de cinta
Saltar al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Saltar al contingut

Gestió de la Salut

A FREMAP treballem per a conservar la teua salut.

El nostre objectiu és previndre els accidents de treball i curar les lesions que produïxen.

Mitjans

Humans, disposem de professionals d'alta capacitació que garantixen el benestar dels treballadors assegurats en la Mútua.

Hospital de Majadahonda

La infraestructura de FREMAP, compte la major xàrcia assistencial amb més de 200 centres distribuïts per tot el país, entre ells, quatre hospitals (Majadahonda, Sevilla, Barcelona i Vigo), quatre hospitals de dia (Valladolid, Jerez de la Frontera, Màlaga i Saragossa) i els centres intermutuals de València i Bilbao.

Tecnològics, apliquem els més avançats tractaments i proves mèdiques per a la millora de la teua salut.

Formació

La formació contínua dels professionals de la salut és una aposta de FREMAP per a dur a terme tècniques contrastades per la seua efectivitat en el tractament dels accidentats.

Els hospitals de FREMAP organitzen congressos, cursos i jornades a què assistixen personal propi i aliè a la Mútua. Cuidem l'aspecte docent en l'àmbit de la formació sanitària, estant acreditats per a formar a Metges Interns Residents (MIR) en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l'Hospital de Majadahonda.

Rebem MIR de diferents especialitats, nacionals i internacionals, que fent seu programa de formació en uns altres centres mèdics, trien FREMAP per a formar-se en camps específics de la seua especialitat.

Tractament al pacient

A FREMAP es du a terme un tractament individualitzat i integral de l'accidentat que permet una ràpida incorporació del treballador al seu lloc laboral.

Tractament integral del pacient

Conjuguem eficiència i eficàcia en el tractament de nostres accidentats per a aconseguir una ràpida reincorporació al seu lloc de treball.

La readaptació professional proporciona a l'accidentat la formació necessària per a tornar al món laboral, si les seqüeles de l'accident o la malaltia professional han resultat invalidants per a desenvolupar el seu anterior treball.

​​​​​​​​​​​