Ometre els comandaments de cinta
Saltar al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Saltar al contingut

Calendaris laborals 2023

 

Indicacions i requisits

Per a fer les operacions que es descriuen a continuació amb els calendaris laborals de FREMAP, es recomana usar Adobe Acrobat Reader.

En els calendaris es podrà:

 • Marcar o desmarcar els dies festius en la distribució de mesos.

  Per defecte van marcats els festius nacionals i autonòmics (que en cas de detectar-se algun error o produir-se canvis al llarg de l'any, es podran reparar/actualitzar), els festius locals es deden incorporar per a completar el calendari.

  La forma d'operar és la següent:

  • Situar la busca del ratolí durant el dia que es desitja marcar o desmarcar. Si és necessari, ajude's de l'opció ampliar per a facilitar l'operació.
  • Polsar el botó dret del ratolí perquè aparega un menú d'opcions.
  • Seleccionar en ell l'opció Ressaltar text o Propietats, amb el que apareixerà una finestra.
  • Polsar en ella l'opció color situada en la solapa aspecte, perquè es mostre una paleta de colors.
  • Seleccionar el que corresponga amb el color de la llegenda de festius i polsar acceptar.
 • Omplir els camps corresponents a la informació del centre, horaris i festivitats.

  Els calendaris laborals es podran imprimir, guardar com arxive en les seues unitats o enviar per correu electrònic com fitxer adjunte, conservant les marques de color que haja fet per a indicar els festius i la informació que haja incorporat als camps.

Saltar el mapa interactiu per a anar directament al llistat de baixa de calendaris laborals Calendari Nacional en format pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent
Mapa d'Espanya Baixar calendari laboral de GalíciaBaixar calendari laboral del Principat d'AstúriesBaixar calendari laboral de CantàbriaBaixar calendari laboral d'EuskadiBaixar calendari laboral de La RiojaBaixar calendari laboral de la Comunitat Foral de NavarraBaixar calendari laboral d'AragóBaixar calendari laboral de CatalunyaBaixar calendari laboral de les Illes BalearsBaixar calendari laboral de la Comunitat ValencianaBaixar calendari laboral de la Regió de MúrciaBaixar calendari laboral de Castella-la ManchaBaixar calendari laboral de la Comunitat de MadridBaixar calendari laboral de Castella i lleóBaixar calendari laboral d'ExtremaduraBaixar calendari laboral d'AndalusiaBaixar calendari laboral de les Illes CanàriesBaixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de CeutaBaixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de Melilla 

Baixar calendaris laborals per comunitats autònomes

Informació sobre documents PDF: Per poder visualitzar correctament els arxius PDF és necessari que tinga instal·lat el programa Acrobat Reader Este enllaç s'abrir´ en una nova finestra d'Adobe.

 
​​​