Calendaris laborals 2018

Contingut de la pàgina

Indicacions i requisits

Per a fer les operacions que es descriuen a continuació amb els calendaris laborals de FREMAP, es recomana usar Adobe Acrobat Reader.

En els calendaris es podrà:

 • Marcar o desmarcar els dies festius en la distribució de mesos.

  Per defecte van marcats els festius nacionals i autonòmics (que en cas de detectar-se algun error o produir-se canvis al llarg de l'any, es podran reparar/actualitzar), els festius locals es deden incorporar per a completar el calendari.

  La forma d'operar és la següent:

  • Situar la busca del ratolí durant el dia que es desitja marcar o desmarcar. Si és necessari, ajude's de l'opció ampliar per a facilitar l'operació.
  • Polsar el botó dret del ratolí perquè aparega un menú d'opcions.
  • Seleccionar en ell l'opció Ressaltar text o Propietats, amb el que apareixerà una finestra.
  • Polsar en ella l'opció color situada en la solapa aspecte, perquè es mostre una paleta de colors.
  • Seleccionar el que corresponga amb el color de la llegenda de festius i polsar acceptar.
 • Omplir els camps corresponents a la informació del centre, horaris i festivitats.

  Els calendaris laborals es podran imprimir, guardar com arxive en les seues unitats o enviar per correu electrònic com fitxer adjunte, conservant les marques de color que haja fet per a indicar els festius i la informació que haja incorporat als camps.

Saltar el mapa interactiu per a anar directament al llistat de baixa de calendaris laborals Calendari Nacional en format pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent
Mapa d'Espanya Baixar calendari laboral de Galícia Baixar calendari laboral del Principat d'Astúries Baixar calendari laboral de Cantàbria Baixar calendari laboral d'Euskadi Baixar calendari laboral de La Rioja Baixar calendari laboral de la Comunitat Foral de Navarra Baixar calendari laboral d'Aragó Baixar calendari laboral de Catalunya Baixar calendari laboral de les Illes Balears Baixar calendari laboral de la Comunitat Valenciana Baixar calendari laboral de la Regió de Múrcia Baixar calendari laboral de Castella-la Mancha Baixar calendari laboral de la Comunitat de Madrid Baixar calendari laboral de Castella i lleó Baixar calendari laboral d'Extremadura Baixar calendari laboral d'Andalusia Baixar calendari laboral de les Illes Canàries Baixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de Ceuta Baixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de Melilla  

Baixar calendaris laborals per comunitats autònomes