Calcula els costos d'Incapacitat Temporal

Amb el calculador de costos d'Incapacitat temporal de FREMAP es podrà estimar els costos d'incapacitat temporal per cada procés de baixa mèdica segons la CNAE seleccionat per contingència comuna i/o professional.

Dades de la Contingència

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format del camp data és de dd/mm/aaaa

Tipus de Contingència
Període de Baixa *
Complements Voluntaris (C.V.) de l'Empresa en la Baixa
%

Vols conéixer el cost d'Incapacitat Temporal de la teua empresa? Registra't en FREMAP Online Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

Cost de substitució de personal:
És el percentatge del cost del treballador substituït. Açò és: dies de baixa x salari brut diari + quota empresa + cost vacances. A açò se li aplicaria el percentatge que s'introduïsca per l'usuari. .
Complement voluntari en C.P
Incorporar el percentatge de complement, si és superior al 75% que és el subsidi d'incapacitat temporal (Art.2 Decrete 3158/1966 de 23 de desembre) en pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent.
Complement voluntari en C.C
Incorporar el percentatge de complement si és superior al que estableix la següent normativa (articles 13 i 14 del Decrete 1646/1972 de 23 de juny Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent i article únic del Reial decret 53/1980, d'11 de gener Este enllaç s'obrirà en una finestra emergent):
  • 3 primers dies: El treballador no percep subsidi d'incapacitat temporal.
  • Del dia 4 al 15: El subsidi d'incapacitat temporal és el 60% a càrrec de l'Empresa.
  • Del dia 16 al 20: El subsidi d'incapacitat temporal és el 60% a càrrec de la Mútua.
  • A partir del dia 21: El subsidi d'incapacitat temporal és el 75% a càrrec de la Mútua.